Charm Studios face angajare videochat

Desi pana nu de curand videochatul era considerat o meserie rusinoasa, din ce in ce mai multe studiouri fac angajare videochat. Charm Studios ofera mai mult decat un studio profesionist de livechat. Ei sunt The Professional Livechat. Ceea ce inseamna standardul in privinta organizarii, managementului si seriozitatii in videochatul din Bucuresti.

De ce sa alegi videochat-ul la Charm Studios?

– Experienta – Charm Studios vine cu o experienta de peste 7 ani in domeniul videochat-ului, fiind un principal atu, pozitionandu-l in topul studiorilor de videochat din Bucuresti

– Profesionalism – una dintre primele caracteristici care definesc acest studio. Personalul angajat este calificat si are experienta necesara de a fi de ajutor in orice moment, cautand sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ambele parti.

– Seriozitate – cand vine vorba de plata, cei de la studio sunt cinstiti si nu intarzie niciodata, isi desfasoara activitatea sub legalitate, lucrand numai pe baza de contracte de colaborare

– Confort – este un loc de munca unde te duci cu placere, punandu-se mare pret pe amplasarea locatiei, design interior si curatenie.

– Colectiv – La Charm Studios gasesti un colectiv de modele bine inchegat si ales dupa spranceana.

– Training – Veti avea un trainer care sa va ajute la dobandirea cunostintelor, a abilitatilor, precum si a atitudinii necesare pentru optimizarea castigurilor. Acesta este o persoana care a sustinut cursuri de specializare in domeniu si are aptitudinile necesare de dezvoltare a modelului.

– Consilier de imagine – Imaginea personala se construieste prin vestimentatie, comportament si discurs. De la prima sedinta foto si pana la tinuta si machiaj consilierul se ocupa personal de imaginea modelului.

– Suport tehnic – ajutorul pe fiecare model il gaseste in orice moment de la departamentul tehnic atunci cand apar situatii neprevazute legate de computer.

– Discretia – calitatea de a pastra o taina incredintata.

– Reteta succesului – Charm Studios este un studio videochat de top, unde vei decoperi reteta succesului.

untitled

Studio-urile legale si profesionale de videochat nu vor angaja niciodata persoane sub 18 ani, iar cele care doresc sa devina modele trebuie sa indeplineasca cateva conditii minime: limba engleza nivel mediu, devotament si multa seriozitate , aspect fizic placut.

In urma angajarii, aceste studio-uri profesionale de videochat acorda modelelor fara experienta anteriora, dar si celor cu experienta in aceasta activitate training-uri de specializare care le vor ajuta pe acestea sa se perfectioneze si sa castige foarte multi bani.

Piata de videochat s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani datorita necesitatii de a castiga decent in tara. De aceea, un job in videochat iti ofera posibilitatea sa te dezvolti mai rapid pe plan financiar, sa iti permiti sa ai cel putin o vacanta pe an si sa ai un trai relaxant. Cerintele nu sunt foarte mari, ci ar trebui sa stii Limba Engleza si sa fii feminina. In felul acesta, este usor sa cuceresti orice persoana cu care interactionezi pe site, iar acest lucru sa iti aduca si beneficii financiare.

Charm Studios este un studio de videochat localizat in centrul Bucurestiului, studioul avand o vechime de 8 ani in piata studiourilor de videochat, ajungand sa fie unul dintre cele mai performante studiouri de videochat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s