Viitorul tau doar cu www.univstud.ro

Imi aduc aminte cand am terminat eu liceul gaseam brosuri la chioscurile de ziare in care erau specificate facultatile la care putem da, specializarile, cate locuri sunt disponobile si ce materie trebuie sa folosim. Astazi insa cu ajutorul site-ului www.univstud.ro esti la curent cu facultatile care te-ar putea interesa, cauti specializarile, afland tot ce vrei despre viitorul tau academic.

Cine este Univstud?

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Gasesti pe blog foarte multe articole interesante, afli ce atri ofera burse si pentru ce specializari, putand sa aderi daca te simti suficient de pregatit.

Ai trecut de perioada bacalaureatului si te gandesti sa iti continui studiile, cautand sa obtii o calificare in economie, chimie, matematica sau in orice alta specializare care te pasioneaza? Cauti informatii care sa te ajute in alegerea universitatii care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine? Atunci motivele pentru care sa alegi Univstud sunt urmatoarele:

  • Informatii actualizate in orice moment
  • Economisirea timpului pe care il aloci cautarii informatiilor pe internet
  • Posibilitatea de a compara intre mai multe facultati sau universitati din acelasi domeniu de interes
  • Accesarea cu usurinta a informatiilor furnizate

De ce sa accesezi Univstud?

Majoritatea tinerilor se straduisc din greu sa-si gaseasca calea catre o cariera pe care o considera de succes , acest lucru realizandu-se prin urmarea cursurilor unei facultati, cu ajutorul careia sa gaseasca o cale mai usoara de a se integra in societate. Bazandu-se pe dascalii bine pregatiti pe care ii intalnesti la facultate, pe informatiile furnizate de catre acestia celor interesati, pe oportunitatile oferite tinerilor de a se implica in diferite proiecte inca de pe bancile facultatilor, studentii primesc promisiunea aflarii drumului corect si drept catre satisfacerea telului lor final: o meserie de aur. Desi facultatea in cele mai multe randuri pastreaza legatura cu actualii sau fostii studenti, este foarte dificila identificarea potentialilor studenti, a cerintelor acestora, precum si transmiterea cu usurinta a informatiilor catre cei interesati de studiul pe care il ofera universitatea. De aceea, prin intermediul site-ului univstud.ro, universitatile pot:

  • Intra in contact cu potentialii studenti
  • Contribui la transmiterea cat mai rapida si mai exacta a informatiilor dintr-un anumit domeniu de interes
  • Lista premium pe prima pagina a site-ului
  • Promova informatii despre diferitele programe dedicate studentilor, bazandu-se pe ajutorul unei platforme special dedicata acestora
  • Lista informatii complete despre cursurile pe care universitatile le ofera pe un anumit domeniu sau categorie

Cum te decizi ce facultate sa urmezi?

In primul rand, scrie o lista cu ce materii de studiu iti placeau in liceu si la care participai cu placere, la care iti placea materia si subiectul discutiilor. Gandeste-te bine care sunt informatiile care iti capteaza atentia, ce iti place foarte mult sa citesti, ce hobby-uri ai, ce abilitati si interese, iar in functie de toate acestea vezi ce domeniu de studiu ti s-ar potrivi cel mai bine.

O data stabilit domeniul de studiu, precum si tara in care vrei sa studiezi, este foarte important sa te hotarasti care universitate este cea mai potrivita pentru tine.

Acest lucru este posibil multumita Univstud.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s